Københavns Kommune har netop lanceret hjemmesiden ¿God idé¿, hvor borgerne kan sende deres idéer til sundhedsvæsenet ind til kommunen. Foto: Københavns Kommune.

‘Like dig til bedre sundhed’: Få din stemme hørt på ny hjemmeside

IDÉER: Har du en idé til, hvordan Københavns Kommune kan forbedre sit sundhedsvæsen? Så er det bare med at komme til tasterne, for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune har netop lanceret hjemmesiden ’God idé, hvorfra borgere kan sende deres idéer ind til forvaltningen.

Det kan være, man har et forslag til, hvad forvaltningen kan gøre for at forbedre borgernes sundhed og livskvalitet. Idéerne kan spænde fra de helt store ønsker til de helt konkrete og hverdagsnære forslag, oplyser forvaltningen.

»Københavnerne er jo eksperter på deres egen hverdag, og derfor er det oplagt at inddrage dem i udviklingen af byens tilbud på sundheds- og ældreområdet. Jeg håber på, at rigtig mange vil benytte muligheden og give deres gode idéer til, hvordan vi sikrer bedre sundhed og livskvalitet for københavnerne,« siger Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester i København (SF).

’Like dig til bedre sundhed’

Ifølge kommunen er målet med hjemmesiden at give københavnerne en stemme på sundheds- og ældreområdet. Og man behøves ikke have en god idé for at involvere sig i debatten.

Som borger kan man nemlig også nøjes gå ind at ’like’ andre idéer, hvis man selv synes, idéen er god. Dermed kan kommunen også danne sig et indtryk af, hvor populær idéen er blandt borgerne.

Hjemmesiden God idé erstatter den tidligere digitale løsning Velfærdsklinikken, hvor man siden 2014 har kunnet sende gode idéer ind til forvaltningen. Velfærdsklinikken blev primært brugt af virksomheder og medarbejdere i SUF, hvor konceptet ’God idé’ i højere grad er målrettet almindelige borgere i København.

nmb

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Byvandring: Fra lorteø til hipt brokvarter

Om lidt er det forbi: Legendarisk københavnsk café lukker med udgangen af juni