Mette Erhardsen, leder af Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse, som driver Kraftværket, holdt tale til ferniseringen. Foto: Københavns Kommune

Kraftværket skød Nordvest Festival i gang

FEST I GADEN: I fredags skød det kreative og sociale samlingssted Kraftværket på Svanevej  Nordvest Festival i gang med en fernisering. Her viste medarbejderne i Kraftværkets tekstilafdeling kunstværket ‘Strit!’, som tekstilkunstneren Stine Linnemann har skabt sammen med borgere med handicap, og som er skabt med genbrugstekstiler fra lokalområdet

 

Værket ‘Strit!’ er lavet i et samarbejde mellem borgere med handicap og tekstilkunstner Stine Linnemann og er lavet af genbrugstekstiler fra lokalområdet. Foto: Københavns Kommune

Mange var mødt op for at tage del i festlighederne og nyde sommervejret, der viste sig fra sin bedste side.

Kraftværket er et sted, hvor både borgere med handicap, lokalmiljøet og spirende kunstnere mødes i et kreativt og socialt fællesskab. Hensigten er at invitere offentligheden og nærmiljøet indenfor, så de forskellige borgergrupper kan hjælpe og lære af hinanden.

Samlingsstedet på Svanevej huser blandt andet et galleri og et par kreative værksteder. Her udstiller og sælger borgere med handicap deres fotografier, kunst og kreative produkter, ligesom kunstnere udefra producerer og sælger deres varer, såsom smykker, kunst og tekstiler.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Ny ø er ved at blive grundlagt ved Nordhavn

120 kunstnere fortolker ‘Plastik’