Gå med på gratis Amager-byvandring i selskab med forfatteren Emma Rønberg Nielsen. Foto: Michael Paldan

Byvandring: Fra lorteø til hipt brokvarter

Amager rundt: ’Det var Zittans,’ der har hjemme på Amagerbrogade 205, arrangerer Amager-byvandring lørdag 22. juni klokken 11 til 12. Vandringen ledes af Emma Rønberg Nielsen, der er forfatter. Hun vil vise, at Amager er meget andet end bøfsandwich og muskelhunde. Alle, der har lyst til at gå med, skal møde op ved Amagerbro Station klokken 11. Det er gratis at deltage, og turen slutter i ’Det var Zittans,’ hvor der er mulighed for at købe Emma Rønberg Nielsens bog ’22 ture i København som du skal på’ og få den signeret. Er du overbevist om, at du kender Amager som din egen bukselomme, så lad dig overraske på Amager-byvandringen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

FB’s U15-drenge kronede suveræn sæson

‘Like dig til bedre sundhed’: Få din stemme hørt på ny hjemmeside