Fodbold: Lokalbrag på vej i første divsision

Damefodbold: Det lykkedes ikke B.93’s ligakvinder at sikre sig oprykning til den bedste række, som de var med i sidste efterår. De havnede på en fjerdeplads i kvalifikationsligaen, hvilket ikke var nok.

De skal spille den kommende sæson i 1. division, hvor naboerne i Østerbro IF spiller i forvejen. Dermed er der nogle herlige lokalopgør på vej til efteråret.

B.93’s ligakvinder scorede tre mål i sæsonens sidste kamp i kvalifikationsligaen, men tabte lørdag alligevel 5-3 ude mod Odense Q. Paola van der Veen scorede to mål og blev suveræn topscorer i ligaen.

Fynboerne rykkede med sejren op i Kvindeligaen og snød den anden Odense-klub, Næsby, for oprykning.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Snublesten sat i jorden: Verdens største mindesmærke for nazismens ofre

Plejehjemsbeboere gav den gas i amerikanerbiler