Scandics nye Nørreport-hotel, som forventes at stå klar i oktober 2020, ejes og udvikles i samarbejde med ATP Ejendomme. Bygningen, der ligger på hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Voldgade, har tidligere været et kontormiljø. Pr-illustration: Scandic

Like 👍

Kampen om gæsterne fortsætter: Nyt hotel ved Nørreport

Scandic Hotel åbner nyt hotel med 100 værelser lige ved Nørreport Station. Det skal også appellere til lokale københavnere.

Endnu et hotel dukker nu op på det københavnske hotelmarked. Scandic har netop offentliggjort, at hotelkæden åbner et splinternyt hotel på Nørreport. Hotellet forventes at stå klart til oktober næste år.

Nørreport-hotellet får hundrede værelser samt en stor terrasse, skybar og restaurant på toppen. Som det eneste af kædens danske hoteller får Scandic Nørreport ingen mødelokaler. I stedet satser Scandic på at tiltrække individuelle rejsende fra både forretnings- og fritidssegmentet samt lokale københavnere, der frit kan benytte hotellets lobby til arbejde samt restaurant og bar.

Det nye hotel får tagterrasse. PR-illustration: Scandic

»Med vores nye Nørreport-hotel viser vi endnu en gang, at København er et kernemarked for os. Hundrede værelser ændrer ikke hele markedet, men vores ekspansion sætter en tyk streg under vores engagement og tro på København – både på fritids- og forretningsmarkedet. Arbejdet med at klargøre hotellet er allerede i fuld gang, og vi glæder os meget til, at vi kan slå dørene op næste år,« siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark i en pressemeddelelse.

I løbet af en fireårig periode sætter Scandic knap 2000 værelser ind i det københavnske marked, hvilket svarer til omkring 50 procents stigning i forhold til kædens samlede kapacitet i Danmark i dag.

Glohed hoteldebat

Lanceringen af det nye hotel kommer i en tid, hvor debatten om antallet af hotelværelser i København har været glohed. Også i City Avisen, hvor formand for Indre By Lokaludvalg, Bent Lohmann, har opfordret til at holde igen med nye hoteller i Indre By.

LÆS OGSÅ: Lokaludvalg om flere hoteller: Byen bliver kvalt i turister

»Der er ikke nogen af os, der siger, at vi ikke vil have turister til København. Vi kan godt lide turister, men i de rette mængder. Blandingsforholdet mellem borgere og turister skal være godt. Hvis der står nogen her og fumler med et kort, er der nærmest ingen danskere, der går hen og hjælper. Og folk i beboelsesgaderne siger, at de er så trætte af larmen fra rullekufferter. Dér er mætningspunktet i hvert fald nået,« har han tidligere udtalt til City Avisen.

LÆS OGSÅ: Hoteldirektør: Masser af plads til flere turister

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Valdemarsdag: Amagerspejdere modtog ny fane fra prins Joakim

Gamle dagbøger bruges i ny udstilling