Torsdag 20. juni kan du komme til bogudgivelsesfest i LitteraturHaus på Nørrebro. Foto:

Fem fortællinger om fem stærke kvinder

UDGIVELSE: På torsdag 20. juni er der bogudgivelsesfest i LitteraturHaus på Nørrebro, hvor Integrationshuset Kringlebakken fejrer udgivelsen af bogen ’Fem kvinders fortællinger’. Et værk, som giver et indblik i fem kvinders liv, før og efter de immigrerede til Danmark. Nærmere bestemt består bogen af fem livshistorier fra Joy fra Uganda, Ranya fra Syrien, Sana fra Marokko, Shadman fra Irak og Mariam fra Libanon, der alle levede en tumultarisk tilværelse, før de kom til Danmark.

Det er erindringer fra barndom i krig og oplevelsen af tab, men samtidig fortællinger om drømme og håb. Til bogudgivelsesfesten vil forfatterne læse brudstykker op fra bogen, og der vil også blive serveret snacks for de fremmødte. Der vil desuden være mulighed for at købe bogen.

Arrangementet starter kl. 16 og finder sted i LitteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København N.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Koncerttid: Ni musikanter sætter lyd til Sydhavnens blå skønhed

Kendis-klasse med store musikere fejrer 60 års jubilæum: Vores sanglærer var ingen inspiration