Om sommeren spiller Copenhagen Phil på Plænen og i Tivolis Koncertsal. Foto: PR foto

Tivoli Sommerklassisk til ære for Lumbye

Tivoli: Til ære for H. C. Lumbye, der var den første musikchef i Tivoli, dedikerer Tivoli Sommerklassisk en hel aften i Lumbyes ånd fredag 21. juni klokken 19.30. Lumbye er blandt andet kendt for ’Champagnegaloppen,’ der er Tivolis kendingsmelodi. Aftenens musik er selvfølgelig stærkt inspireret af Lumbye, men også klassiske kunstnere som Strauss’erne og andre tidligere musikchefer i Tivoli vil blive spillet. På scenen er Copenhagen Phil, og Henrik Engelbrecht vil blandt andre slå vejen forbi og dirigere og fortælle historie om Tivoli og orkestret. Publikum kan forvente en aften med højt humør og overraskelser. Læs mere på Tivoli.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Et hus på Virginiavej: Et smørhul for enlige forældre

De største atletikstjerner samles på Østerbro tirsdag aften