På de to camps har børnene mulighed for at udfordre og udfolde sig kunstnerisk. Foto: PR

Sommercamps i Børnekulturhus Ama’r

KUN FOR BØRN: De sidste to år har dygtige komponister og musikere indtaget Børnekulturhus Ama’r for, sammen med børnene, at kunnge fordybe sig i musikken. På KomponistCampen kan man lære at arbejde med lyde, klange, elektronik og sin stemme. Campen er for børn i alderen 10-16 år, og man behøver ikke have musikalsk erfaring blot at kunne lide musik. Campen afholdes i uge 27.

På KreaCampen har børn i alderen 8-13 år mulighed for at udfolde sig kunstnerisk i form af dans, musik og billedkunst. På danseholdet bruger man kroppen som redskab til at øve forskellige dansetrin. Musikholdet har fokus på sangskrivning og kompositioner, og på kunstholdet vil børnene lære at arbejde med farver, motiver og teknikker.

Begge camps finder sted i Børnekulturhus Ama’r på Øresundsvej 8B og koster 600 kr at deltage i. Læs mere på www.bornekulturhusamar.kk.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

De største atletikstjerner samles på Østerbro tirsdag aften

Se Tivolis vilde planer: Vil blokere trafikeret vej midt i København