Foto: Kolorit

Folkeviser og latinamerikanske toner

KONCERT: Tirsdag 18. juni, klokken 20.00, inviterer vokalgruppen Kolorit til koncert i Frihavnskirken, Willemoesgade 68. Kolorit har siden 1989 arbejdet med det nordiske tonesprog koblet med latinamerikansk kormusik. Til denne sommerkoncert kan du opleve en perlerække af smukke sange fra deres sprudlende og omfattende repertoire.

Gruppen kan i år fejre sit 30-års jubilæum. I de mange år har gruppen vundet en række prestigefyldte internationale priser og haft en omfattende koncertvirksomhed i ind- og udland. Jubilæumsåret bliver blandt andet fejret med en lang række koncerter og turné i både Danmark og på Gotland.

Koncerten er gratis og for alle interesserede. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

En farverig invasion

Mød denne uges Nørrebrotyper