Unge grønlændere udstiller om visioner for fremtiden. Foto: PR foto

Grønlandsk kunst på Nordatlantens

Strandgade: Nordatlantens Brygge har i anledningen af Hjemmestyrets 40 års jubilæum og Selvstyrets 10 års jubilæum inviteret unge grønlandske kunstnere til at illustrere deres syn på Grønland og på fremtiden. Udstillingen går under navnet ’ I vores levetid – ny kunst fra Grønland’ og giver ordet til fem kunstnere. Disse er Martin Brandt Hansen, Paninnguaq Lind Jensen, Paarma Brandt, Inuuteq Storch og Maja-Lisa Kehlet. Ferniseringen finder sted 20. juni fra 16 til 18, hvor Grønland har nationaldag dagen efter. Udstillingen løber frem til 20. oktober 2019.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Mød denne uges Nørrebrotyper

Her er det nye Vesterbro