Fungerende teknik- og miljøborgmester Karina Vestergaard Madsen var med lokaludvalget på besøg på Damhusengen. Her ses hun med Per Stengade fra lokaludvalget. Foto:Jan Mørch

Borgmester på Dammeren

Fungerende teknik- og miljøborgmester Karina Vestergaard Madsen (EL) var på skovtur med lokaludvalget.

Bådebro på Damhussøen og klimatilpasning på Damhusengen.

Det var nogle af de emner, som lokaludvalget diskuterede med fungerende teknik- og miljøborgmester Karina Vestergaard Madsen (EL), som onsdag aften besøgte lokaludvalget i ishuset på Damhusengen.

Bådebroen står over for en gennemgribende renovering; herunder udskiftning af dækplanker, underliggende konstruktion, samt udskiftning af utætte pontoner. I mange år har Sejlklubben, der er en del af Københavns Kommunes fritidstilbud, selv stået for den løbende vedligeholdelse af broen, men pga. af sammenlægning i klyngen ikke fundet midler til en større renovering.

Bådebroen er ifølge lokaludvalget en meget vigtig del af Damhussøen, ikke bare for Sejlklubben daglige aktiviteter, men for alle de der bruger området. Specielt i sommerhalvåret finder man ofte en masse mennesker som sidder på broen og nyder en is i solskinnet eller bare tager sig en pause, mens de nyder den dejlige udsigt over søen, det smukke vejr, samt søens rige fugleliv.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Anmelderrost musical indtager Falkonersalen

»Det er en velsignelse, at vi kan leve, som vi gør her i Danmark«