Til middagen kommer Adam Aamann til at stå for maden. Dette suppleres med øl og sodavand fra bryggeriet Mikkeller. Foto: PR

Kom med til langbordsmiddag i lufthavnen

utraditionel middag: 29. august afholdes der i forbindelse med ’Copenhagen Cooking & Food Festival’ langbordsmiddag i Københavns Lufthavn. Middagen afholdes på Luftbroen, der, med sine 100 meter, forbinder metroen med sikkerhedskontrollen.

De to samarbejdspartnere Adam Aamann og Mikkel Bjergsø fra Mikkeller sørger for mad og drikke til arrangementet.

Da Adam Aamann fik tilbudt at stå for maden til middagen, var han ikke et splitsekund i tvivl. Og det samme gjaldt for Mikkel Bjergsø, som syntes, at lufthavnens location var perfekt utraditionelt til anledningen.

Lufthavnen skal nydes i anderledes rammer, hvor gæsterne vil spise ved et smukt og utraditionelt opdækket langbord. Gæsterne bliver udfordret på og opfordret til at komme hinanden ved og nyde hinandens selskab.

Menuen til middagen er udviklet af Adam i samarbejde med Maxim Surdu, der er køkkenchef på Aamanns 1921. De vil komme til at overraske gæsterne med en spændende menu. Parret bag Mikkeller vil sørge for, at deres øl matcher menuens smagsnuancer, så både vådt og tørt spiller sammen.

Københavns Lufthavn har på madfronten gennemgået stor udvikling de sidste par år. Man kan finde mad fra det asiatiske køkken på restauranten ’LêLê’, smørrebrød hos Aamanns og danske hotdogs hos ’Steff’s Place’.

Middagen finder sted kl. 18-21 i Terminal 3. Billetsalget startede 11. juni. Læs mere om arrangementet og køb billetter på www.copenhagencooking.dk. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Zoo vil reducere strømforbruget med 20 procent

Ny bæredygtig kontorbygning