Katrine Marie Guldager er aktuel med bogen ¿Et rigtigt liv¿. Den vil hun fortælle om på Amager. Foto: Arkiv

Katrine Marie Guldager gæster Zittans

Amagerbrogade: Den prisvindende forfatter Katrine Marie Guldager besøger boghandleren ’Det var Zittans’ onsdag 19. juni klokken 16.30. Den kvindelige forfatter har for nyligt udgivet bogen ’Et rigtigt liv,’ som hun vil fortælle om, sælge og signere i Zittans. ’Et rigtigt liv’ foregår i 80’ernes København og handler om hovedpersonen Filip, der er meget usikker på, hvilken vej han skal gå. Dog ved han, at han ikke vil være som sine forældre. Filip begynder på jurastudiet og får et godt netværk af overklasses jurister. Tilværelsen er god, men hans farmors ord spøger i hovedet: Arbejde er ikke det vigtigste i livet, men hvad er så det vigtigste? ’Et rigtigt liv’ er en fortælling om jagten på lykke og kærligheden, om balance, venskaber og længsel. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Fisk, kød og klimamad i Kulturtårnet

Har du hørt: her er to til at slukke tørsten