Inspiration til bygningen er fundet i trælader. Foto: Anders Hviid

Ny bæredygtig kontorbygning

DRAGØR: Schmidt Hammer Lassen Architects har med åbningen af kontorbygningen Framehouse udvidet sin portefølje. Framehouse er 1.810 kvadratmeter stor og fungerer som en fleksibel kontorbygning. Inspiration til bygningen er fundet i gammeldags trælader, hvor konstruktionen er simple og åben. Derudover har der været fokus på innovation og bæredygtighed og på, at atmosfæren skal være varm og indbydende.

Bæredygtighed har været afgørende for bygningen, og af denne grund har man valgt at installere ladestationer til elbiler, have ovenlysvinduer, som giver naturlig ventilation, og tagoverfladerne er beklædt med stenurtsplanter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kom med til langbordsmiddag i lufthavnen

Fisk, kød og klimamad i Kulturtårnet