REMA 1000s 25 års fødselsdagsfest i Boxen i Herning. Pr-foto: Jens Panduro

Årets butik er tømt for overskudsmad og fyldt med grønne intentioner

Købmand Max Skov Hansen og hans personale i REMA 1000 på Søndre Fasanvej i Valby kan fremover kalde sig Danmarksmestre 2019 i at drive REMA-butik.

Butikken har netop vundet prisen som årets butik i Danmark, hvor blandt andet en god tilgang til kunder, medarbejdere og fokus på ansvarlighed blev fremhævet som elementer, der udløste den prestigefyldte titel.

Prisen blev uddelt i søndags til en 25-års jubilæumsfest for REMA 1000 i Danmark, hvor butikken løb med prisen foran finalefeltet, der bestod af 13 regionale vinder-butikker udvalgt blandt alle 333 REMA-butikker. Festen blev holdt i Boxen i Herning, hvor 8.400 REMA-kolleger fejrede vinderen.

Her trives medarbejderne

Administrerende direktør i REMA 1000, Henrik Burkal, fremhæver butikken som et godt eksempel på, hvordan supermarkedskædens værdier og kultur udleves i det daglige.

»Max Skov Hansen har skabt en vinderkultur, hvor medarbejderne elsker deres arbejdsopgaver og har det hyggeligt og morsomt. Det smitter i den grad af på kunderne, der oplever en flot butik, hvor medarbejderne har det godt indbyrdes – og dermed oplever man som kunde at være i centrum og blive behandlet med respekt,« siger han i en pressemeddelelse.

Dermed belønnes købmand Max Skov Hansen for sit store arbejde med at oparbejde en virksomhedskultur, hvor kunde- og medarbejdertilfredshed går hånd i hånd med et arbejdet med ansvarlighed – blandt andet kampen mod madspild – og fremgang i salget år efter år.

Årets stjerne

Og det sluttede ikke med hæderen som ‘Årets Butik’. Blandt 12.000 Rema 1000 ansatte, blev Rikke Kathrine Juul Bonde fra butikken på Søndre Fasanvej nemlig også kåret som ‘Årets Rema-stjerne’.

Om de fornemme priser siger Max Skov Hansen selv:

»Kåringen er et af de største øjeblikke i mit professionelle liv som købmand. At vinde årets butik i REMA 1000 og samtidig at have Rikke i butikken som modtager af titlen som den største funklende stjerne i Hele REMA 1000 er for mig den største anerkendelse, man kan tænke sig i dansk dagligvarehandel. At have alle mine ansatte med til jubilæumsfest for at blive hyldet, var en kæmpe oplevelse – jeg er vanvittigt stolt,« siger købmanden i pressemeddelelsen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bare krejl løs: Kom af med mormors gamle stel til Nørrebro-loppemarked

Taekwondo og politibiler: Nordvest-beboere inviteres på middag og aktiviteter i massevis