Designer Zoo på Vesterbro byder på herreaften torsdag 20. juni kl. 18. Foto: Designer Zoo.

Elsker 😍

Ren mandehørm: Designer-butik inviterer på spiritus, bøffer, cigarer og knivslibning

HERREAFTEN: Hvis du troede, at Designer Zoo kun var for kvinder, og at designerbutikken udelukkende sælger nips og smykker, så kan du godt tro om igen. Designer Zoo har nemlig også en herreafdeling, hvor man kan købe skærebrædder, knive, spiritus, læderforklæder og flaskepropper.

Og nu holder Designer Zoo også en aften, der udelukkende er dedikeret til mændene, som de skriver på deres Facebook-side. ’Herreaftenen’ finder sted torsdag 20. juni kl. 18, og her vil der være foredrag om spiritusdestilleri, håndlavede knive, portvin og cigarer.

Aftenen byder desuden på gin- og likørsmagning, ligesom der vil være mulighed for at lave sin egen ’Old Fashioned Drink’. Knivproducenten ’Early Nature’ vil ligeledes holde workshop om stenslibning af knive, og sidst på aftenen bliver der tændt op i grillen, hvor du kan nyde en 250 gram ribeye med kartoffelsalat.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Fynsk musikfestival genopstår på Refshaleøen

80 år gamle billeder udstilles for første gang