Ofelia Plads bliver Danmarks fanzone under EM 2020. Her ses Frank Jensen (S) til offentliggørelsen. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix.

Like 👍

Officielt: Ofelia Plads bliver fanzone under EM 2020

EM I FODBOLD: København er blandt de 12 værtsbyer, når EM i herrefodbold løber af stablen i 2020, og nu kan arrangørerne endelig løfte sløret for, hvor danskernes fanzone og samlingssted kommer til at ligge under slutrunden.

Her er valget faldet på Ofelia Plads ved Københavns Havn, der dermed kommer til at danne rammer om en lang række koncerter, kulturelle begivenheder, fodboldaktiviteter og naturligvis EM-kampene på storskærm. Det oplyser DBU i en pressemeddelelse.

Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), ser frem til, at Ofelia Plads og København bliver danskernes samlingssted under EM-slutrunden i 2020.

»Fodbold kan samle danskerne. Med fanzonen på Ofelia Plads er der lagt op til en kæmpe folkefest, hvor børn, unge og ældre fra hele landet sammen kan fejre fodbolden og flage de rød-hvide farver i hjertet af København,« siger han og fortsætter:

»Samtidig får vi vist København frem til internationale gæster og seere som en enestående grøn hovedstad med bæredygtig byudvikling, cykler og vores havn, som er så ren, at man kan bade i den,« afslutter borgmesteren.

For at sikre den bedst mulige fan-oplevelse under sommerens EM-slutrunde har UEFA og DBU indgået en aftale med ejendomsvirksomheden Jeudan A/S på vegne af Foreningen Ofelia Plads, der er et offentligt-privat samarbejde mellem Jeudan og Det Kongelige Teater. Sammen med dem står SMUK Event A/S som operatør for at skabe de bedste rammer for fanzonen.

Åbningskampen til EM 2020 spilles i Rom 12. juni, og i København spilles de fire EM-kampe i Parken 13., 18., 22. og 29. juni.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Taekwondo og politibiler: Nordvest-beboere inviteres på middag og aktiviteter i massevis

Trio spiller J. S. Bach i Garnisonskirken