Søndag 16. juni klokken 15 fyldes Garnisonskirken med J. S. Bach. Foto: PR foto

Trio spiller J. S. Bach i Garnisonskirken

Sankt Annæ Plads: Søndag 16. juni giver Michala Petri, Mahan Esfahani og Hille Perl koncert i Garnisonskirken med melodier fra Johann Strauss Bach, som har inspireret de tre kunstnere al den tid, de har beskæftiget sig med musik. 60-årige Michala Petri kunne fejre fødselsdag med en udsolgt koncert i Tivoli i 2018. Hun har gennem sin karriere turneret hele verden rundt med over 5.000 koncerter og modtaget adskillige priser. Mahan Esfahani er en af verdens bedste cembalister og har rejst med nogle af de førende orkestre i verden, heriblandt Chicago Symphony og BBC Symphony. Hille Perl, der er gambist, anses også som en af de førende på sit instrument i verden. Perl har modtaget flere priser blandt andet den tyske Grammy ’ECHO Klassik Award’. Hun er gambeprofessor på University of the Arts i Bremen. Trioen spiller klokken 15 i kirken. Billetter koster 120 kroner og kan købes på billetto.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Officielt: Ofelia Plads bliver fanzone under EM 2020

Bliv smidig som en mis: Kom til gratis yoga i Fælledparken