Kronen Vanløse holder Markedsdage med en masse tilbud fra 13.-16. juni. Foto: Arkiv

Kronen holder markedsdage med rabatter

Vanløse Torv: Kronen i Vanløse holder endnu engang markedsdage med masser gode tilbud fra 13.-16. juni. Som altid rykker flere af butikkerne ud på gangarealerne. Der vil blandt andet være rigtig gode tilbud at hente på sandaler fra Bianco og Matas, sportsting fra Intersport og på sommertøj fra Only og Vero Moda. Du kan også møde Sinnerup, Bog & idé, Føtex, Rajissimo og Rituals. Se mere på Kronenvanlose.dk eller på Kronen Vanløses app.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ekstreme midler tages i brug: Tyverier af gadebænke eksploderer

Distortion på Vesterbro blev bedt om at skrue ned 11 gange