Nyelandsgården får nye beboere 1. august, når Byens Steiner Skole flytter ind. Foto: Martin Sørensen

Midlertidig gæst: Byens Steinerskole flytter ind

NYELANDSVEJ: Et skoleprojekt er blevet forsinket på Otto Busses Vej på Vesterbro, så derfor har Byens Steinerskole søgt Frederiksberg Kommune om lov til at leje Nyelandsgården på Nyelandsvej 68-74 fra 1. juli.

Skolen har 58 elever fordelt på 0.-5. klasse, der rykker ind i de midlertidige lokaler med skolestart til august. Der er stadig ledige pladser på skolen.

Skolens leder er Jan Magnussen.

» Nyelandsgården er en rigtig god ramme for vores skoles første tid – der er endda et stort køkken med spisestue, hvor børnene skal forberede økologisk mad til hinanden«.

Årsagen til forsinkelsen på Vesterbro er en forsinkelse med en byggetilladelse.

Går alt efter planerne er skolen klar til at flytte til Vesterbro i begyndelsen af 2020.

Skolen ser frem til at flytte til Frederiksberg, så deres elever får en god skolestart.

I mens kan skolen se frem til at komme retur til Vesterbro, hvor der på Otto Busses Vej venter kaglende høns, summende bier og højbede, som dog får besøg jævnligt af både elever og lærere, så de alle kan følge med i udviklingen af skoleprojektet.

Byens Steinerskole bliver en del af et fælleskab med Banegaarden og CPH Village ungdomsboliger, der står klar i starten af 2020.

Skolen oplyser, at man håber på at kunne tilbyde en international linje, men at man venter på et svar fra undervisningsministeriet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Undersøgelse: Østerbro er den tryggeste bydel

Vinbar får politisk håndsrækning til udeservering