Sidsel Storm er klar med sit femte soloalbum. Foto: Anja Ekstrøm.

Dragørs jazz-dronning klar med nyt album

MUSIK. Nyt album fra Sidsel Storm.

DRAGØR: Den 36-årige jazzsangerinde Sidsel Storm er udgav sin femte udgivelse i eget navn i fredags: »Awake« er indspillet i The Village Studio i København og i Sidsels eget lille studie i Dragør.

Den indeholder sange fra Sidsels egen hånd og sammen med den svenske jazzpianist Magnus Hjorth åbnes der for et nyt kompositorisk samarbejde. Sidsel og hendes mand, pianist og producer Peter Storm Otto, har sammen skrevet titelkompositionen om et begreb, de begge genkender efter de seneste par år med tre små børn. Sangene på »Awake« berører emner som nærvær, kærlighed, sorg, længsel, dårlige vaner og taknemmelighed.

Sidsel Storm har med stor succes stået på scener i både Japan, Taiwan, Thailand, Tyskland og Skandinavien og har bjergtaget publikum og anmeldere med sin varme, personlige stemme. Nu er hun klar med flere koncerter i 2019-2020.

Sidsel Storm har tidligere gjort sig bemærket herhjemme og modtaget prestigefyldte priser som eksempelvis DPA’s jazzkomponist pris (2008) og en Danish Music Award for ’Årets Danske Vokaljazz Udgivelse’ (2009).

Ud over egne kompositioner fortolker Sidsel også nogle gamle standards, som behandles med en stor portion respekt og kærlighed, på det nye album.

Sidsel Storm har samlet sit faste live-hold på denne plade og har derudover inviteret et par strygere indenfor.

Læs mere på www.sidselstorm.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kammermusik med cubanske rytmer

På Rolighedsvej: Lokale spejdere fejrer 75 års jubilæum