B.93 tabte hjemme 0-2 til Farum og bliver dermed ikke i den bedste række. Foto: Christian Midtgaard

Dobbelt nederlag til B.93 i pinsen: Damerne må en tur ned i 1. division

B.93’s ligakvinder tabte søndag 0-2 til Farum BK og kan dermed ikke nå en plads i den bedste række, men må en tur ned i 1. division, hvor naboerne i Østerbro IF spiller.

Kampens indledning bag præg af, at der var meget på spil for begge hold. B.93 fik ikke ordentlig gang i spillet og overlod initiativet til Farum BK.

Efter 25 minutter kom gæsterne foran, da bolden på et højt indlæg dumpede ned i bagrummet af feltet til en udækket Ásla Johannesen, der flækkede bolden i mål.

Efter en rodet 1. halvleg spillede B.93 bedre de sidste 10 minutter før pausen og fik nogle chancer, hvor blandt andet Marlene Larsen havde en stor mulighed, der røg lige over mål.

I 2. halvleg fik B.93 stadig ikke rigtig fat og domineret kampen, men kom til flere chancer, hvor hjemmeholdet burde have scoret. Den største var et hovedstød på overliggeren.

Symptomatisk for en dag, hvor hverken marginaler eller spillet var med B.93’erne, scorede Farum BK fem minutter efter på et langskud, der snød keeper Josephine Madsen.

Med godt 10 minutter tilbage lykkedes det ikke B.93 at finde det frem, der kunne give comeback og point på en dag, hvor Farum BK så ud til at ville det mere – og spillede sig meget tæt på oprykning.

“Det er tungt, men fair nok at Farum vinder i dag. Superærgerligt at vi ikke kan blive i den bedste række, men det er ikke i dag, vi taber det hele,” lød analysen fra cheftræner Anders Vang efter kampen og refererede til nederlag mod Odense Q og Vildbjerg midt i sæsonen.

Farum fik dermed revanche for 1-4 nederlaget på hjemmebane til B.93 tidligere på sæsonen. Farum ligger lunt i svinget til en oprykningsplads til et efterår i den bedste række.

Det var i det hele taget ikke en god pinse for B.93. Anden pinsedag blev det til et hjemmebanenederlag på 2-3 til Aarhus Fremad. Kampen vil blive husket for et farvel til klublegenden Emil Dyre, som stopper karrieren. Det blev også et farvel til målsluger Nicolai Olsen, som har spillet mere end 100 kampe for B.93 og scoret i mange af dem og nu søger nye udfordringer samt  Sebastian Koch.

B.93 har spillet med i oprykningsspillet dette forår uden mulighed for at rykke op, men altså med en garanti for en sæson mere i 2. division.

Både damer og herrer spiller sæsonens sidste kamp den kommende weekend.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Godt nyt til spejderspirer: Ny spejdergruppe starter på Holmen

Girl Power på Sundbyvestervej