FDF F7 spejderne kan fejre 75 års jubilæum 15. juni. Pr-foto: FDF

På Rolighedsvej: Lokale spejdere fejrer 75 års jubilæum

Festlig dag: Spejderne fra FDF F7 kan fejre ikke mindre end 75 års jubilæum lørdag 15. juni. Dagen markeres med en stor børnefest med hoppepude, løb, kreatelt, skydetelt, flødebollemaskine og andre hyggelige oplevelser i børnehøjde, fortæller formanden for bestyrelsen i FDF F7, Poul Holt Pedersen.

Dagen begynder kl. 10.00 med en gudstjeneste i Sct. Thomas Kirke på Rolighedsvej 16, og så fortsætter fejring af dagen i lokalerne i Børnehuset på Rolighedsvej 29 ved Landbohøjskolen. Dagen slutter kl. 16.00.

Alle er velkomne.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Dragørs jazz-dronning klar med nyt album

Foredrag om fordøjelse