Et gammelt sundhedssystem viser, at fordøjelse har et central betydning for sundheden Foto: PR foto

Foredrag om fordøjelse

Nordre Frihavnsgade: Onsdag 12. juni klokken 20 holder Nicolay Zederlinn foredrag om ayurveda, der er et 1000 år gammelt sundhedssystem, i Østerbro Yogaforening. Til foredraget kan man få indblik i kropstyper og se, hvilke rutiner og hvilken kost der passer bedst til den enkelte. Foredragsholderen mener stadig, at ayurveda er aktuel viden og brugbar for alle. I det gamle sundhedssystem er fordøjelsen helt central for sundheden og for at kroppen kan fungere optimalt. Hvis fordøjelsen ikke virker ordentligt, kommer der affaldsstoffer i kroppen, der resulterer i stivhed, dårlig smag i munden og mangel på energi. Reducerer man dannelsen af affaldsstoffer, så reducerer man chancen for at få hudproblemer, forstoppelse, depression, hedeture og søvnproblemer, mener Nicolay Zederlinn. Foredragsholderen er uddannet ayurveda-terapeut og har mere end 30 års erfaring. Foredraget er gratis. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

På Rolighedsvej: Lokale spejdere fejrer 75 års jubilæum

Godt nyt til spejderspirer: Ny spejdergruppe starter på Holmen