Byttestationen blev opsat sidste år på Helga Larsens Plads og nu vil lokaludvalget skabe mere liv på pladsen. De inviterer til fødselsdag 19. juni. Arkivfoto: Dan Møller

Kom til byttestationens fødselsdag

Vær med til at fejre byttestationens fødselsdag 19. juni, hvor Cirkus Panik underholder og du naturligvis kan bytte bøger, tøj og tingeltangel, som du plejer.

Det er et år siden, at Helga Larsens Plads blev rammen for Vanløses Byttestation. Siden da er der blevet byttet alt fra tøj, bøger, spil, værktøj og planter. Lokaludvalget har oplevet en stor interesse for Byttestationen og inviterer i anledning af Byttestationens 1-års fødselsdag til en herlig fødselsdagsfest onsdag den 19. juni klokken 16.

Her vil Cirkus Paniks Underholdningsorkester spille, og der vil være forfriskninger.

»Vi håber, at en masse mennesker vil komme forbi og fejre Byttestationen med os. Byttestationen har blomstret på pladsen i det sidste år, og en masse mennesker kommer dagligt for at bytte tøj, spil og bøger. Vi er i lokaludvalget rigtig glade for, at Byttestationen har været med til at sætte fokus på bæredygtighed og give nyt liv til de ting, vi ikke længere bruger,« siger Per Stengade fra Vanløse Lokaludvalg.

Ved siden af Byttestationen vil midlertidige pallemøbler og plantekasser blive opstillet på pladsen, som kan benyttes og nydes hen over sommeren. Det er for at skabe mere liv på Helga Larsens Plads.

»Vi håber, at pallemøblerne og aktiviteterne henover sommeren kan indbyde til mere ophold på pladsen. Lokaludvalget ser gerne Helga Larsens Plads som en indbydende, grøn lommepark midt i Vanløse, og jeg håber, at flere borgere vil få øjnene op for pladsens muligheder,« siger Per Stengade.

Pallemøblerne og plantekasserne opsættes i forbindelse med Byttestationens 1-års fødselsdag onsdag 19. juni klokken 16.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Platanvej: Vi drukner i trafik

Stor jubilæumsfest i Ansgarkirken