Henrik Jensen mener, at der er brug for en mere holdbar løsning for området omkring Platanvej. Arkivfoto: Martin Sørensen

Like 👍

Platanvej: Vi drukner i trafik

…Debat

Af Henrik Jensen

Frederiksberg Allé 27B

Trafik: Jeg håber, der er andre som mig, der er stærkt bekymrede over de fremtidige planer for Platanvej. Som opfølgning på Niels Sejersens læserbrev i lokalavisen sidste uge om planerne for Platanvej – særligt idéen om ensretning – vil jeg gerne støtte op om, at der findes en mere holdbar løsning for hele området.

Krydset Alhambravej – Frederiksberg Alle – Kingosgade er spændt til bristepunktet med trafik om morgenen og eftermiddagen i myldretiden. Ifølge målinger fra dr.dk er Kingosgade en af de mest forurenede gader i Købehavn med ca. 14.000 gennemkørende biler i døgnet (kilder: dr.dk, frederiksberg.dk).

Herfra skal lyde en opfordring til alle beboere i området omkring den kommende metrostation på Frederiksberg Allé til at blande sig i debatten på blivhoert.frederiksberg.dk og bidrage til, at vi får en ordentlig gennemtænkt trafikal løsning, der ikke kun tilgodeser en enkelt gade/vej.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

En snublesten til minde om en jødisk optiker

Kom til byttestationens fødselsdag