Overborgmester Frank Jensen besøgte i torsdags Urbanplanen, blandt andre projektet TinkerTanken. Foto: Københavns Kommune

Indsats på tværs giver tryghed i Urbanplanen

URBANPLANEN: Trygheden i København er på vej opad. Det viser Københavns Kommunes Tryghedsundersøgelse 2019, hvor Epinion har spurgt 3.833 københavnere fordelt på alle bydele, hvordan de har med trygheden i nærområdet.

Læs også: Københavnerne er blevet mere trygge

I anledning af offentliggørelsen af tryghedsundersøgensen besøgte overborgmester Frank Jensen (S) i torsdags Partnerskabet i Urbanplanen og fik en snak med boligselskaberne KAB og 3B, frivillige og beboere.

Urbanplanen er netop et godt eksempel på, at trygheden kan styrkes med en fælles, målrettet indsats af kommunen sammen med politiet og gode, lokale kræfter.

Besøget var også rundt om flere gode projekter i Urbanplanen, som er med til at øge trygheden i området. Cyklen på billedet tilhører værkstedsforeningen TinkerTanken i Urbanplanen, som ønsker at minimere spild og skabe sammenhold i lokalmiljøet ved at give rum og materialer til reparation og genbrug.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Kunst nede i mørket under Østerbrogade

Skolefolkemøde blev fejret med tøjbytte og kager med regnbueflag