Laura Lindahl var sølle ti stemmer fra et genvalg. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Overrasket Laura Lindahl røg ud af Folketinget: Manglede ti stemmer

EXIT: Liberal Alliances Laura Lindahl havde ikke set det komme, at hun ikke fik stemmer nok til at fortsætte som medlem af Folketinget:

»Det kom som en overraskelse for mig. Jeg vidste godt, at Liberal Alliance ville gå tilbage. Men at vi endte med kun at få 2,3 procent af stemmerne, kom bag på mig. I de sidste målinger lå vi til at få omkring fire procent af stemmerne. Det ville have givet Liberal Alliance syv mandater, og så havde jeg fået genvalg.«

Nu var det i stedet sølle ti stemmer, der adskilte Laura Lindahl fra en ny periode på Borgen. Afgangen fra Folketinget betyder, at 35-årige Laura Lindahl skal ud og søge et civilt job. Dog ikke lige med det samme:

»Jeg skal lige sunde mig og have fyldt op på familiekontoen, hvor jeg skylder gennem det seneste halve år. Hvad jeg skal lave ved siden af mit embede som rådmand og medlem af Kommunalbestyrelsen, aner jeg ikke endnu.«

Laura Lindahl er uddannet cand.merc. med speciale i filosofi og arbejdede senest med fodboldrettigheder i DBU.

»Politik har fyldt alle mine vågne timer de seneste fire-fem år, og jeg har ikke lagt nogen plan B, men jeg er ung, så der venter mig garanteret masser af spændende opgaver,« slutter Laura Lindahl.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Byrådsmedlem har fået sig et ishus

Stejlepladsen får en politisk hånd