16. juni fylder Kødbyens Fiskebar 10 år. Foto: Christina Jensen

Kødbyens Fiskebar fylder 10 år

Kødbyen: Søndag 16. juni kan Kødbyens Fiskebar fejre 10 års fødselsdag. Og det har været 10 år, der har ændret Kødbyen. I årene, der er gået siden 2009, har Fiskebaren langet fish’n’chips, havtorn drinks og bæredygtig fisk over disken. De har også lagt hus til vilde nattefester. Indtil 2005 var Kødbyen faktisk lukket for offentligheden, så det var blot fire år efter åbningen af Kødbyen, at Anders Selmer og Bagge Algreen-Ussing overtog de hvidklinkede industrilokaler. De havde en plan: At skabe en moderne og livlig fiskebar, og det er lykkedes.

»Der er ikke to aftener, der er den samme på Fiskebaren, uanset om du stikker hovedet ind til et hurtigt glas vin, en skål dampede blåmuslinger, et syv-retters måltid – eller vandet går ude på toilettet (ja, det skete, og barnet kom sikkert til verden på Rigshospitalet),« skriver Kødbyens Fiskebar i en pressemeddelelse.

Selvom Kødbyens Fiskebar har eksisteret i et årti, er restauranten stadig lige så sulten som i begyndelsen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Tøjbytte og kager med regnbueflag

Kvamm og Povlsen stiller op for Danmark til EM i fodbold i Parken næste år