Det Kinesiske Lysthus i Frederiksberg Have. Arkivfoto: Martin Sørensen

Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Frederiksberg Have: Det Kinesiske Lysthus genåbner 15. juni

Åbner snart: På en lille ø i hjertet af Frederiksberg Have ligger Det Kinesiske Lysthus, der engang blev brugt af kongen. I flere år har stedet ligge øde hen, men nu kommer der snart igen liv i det gamle lysthus.

Lørdag 15. juni vil der igen komme te-servering ved Det Kinesiske Lysthus, der åbner denne lørdag fra kl. 11.00-16.00. Der vil være åbent dagligt i sommerhalvåret, dog vil der være lukket i ny og næ på grund af private selskaber, men ellers er åbningstiden kl. 11.00-16.00.

Slots- og Kulturstyrelsen har indgået et samarbejde med Hans Knudsen Instituttet, der i mere end 100 år har arbejdet for, at alle skal have en chance for at være en del af arbejdsmarkedet. Det Kinesiske Lysthus kommer på den måde til at fungere som et arbejdsfællesskab og en ramme for opkvalificering, hvor man kan udvikle sine faglige, personlige og sociale kompetencer i støttede rammer og med mulighed for skabe gode relationer.

Frederiksberg Fonden har givet en donation, der er brugt til indkøbt af kinesisk porcelæn, der er kopi af porcelæn med mønstre fra starten af 1800-tallet fra Quin-dynastiet.

I samarbejde med det Kinesiske Kulturinstitut i København og Det Danske Musikkonservatoriums afdeling for kinesiske studerende planlægges der forskellige kulturelle indslag, som kan understøtte oplevelsen af den ’kinesiske’ stemning.

Så hvis du næste gang, du er i Frederiksberg Have trænger til en kop te, så kig forbi.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Vanløsepigen Isabella Arendt kom ikke ind

Lars Aslan Rasmussen fik det tredje S-mandat