Dal Forno hedder det nyåbnede pizzeria på Værnedamsvej 9. Foto: Bo Børresen

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Varme pizzaer ‘fra ovnen’ på Værnedamsvej

SPISELIV: Et nyt pizzeria slog for en måneds tid siden dørene op på Værnedamsvej 9.
Dal Forno, som stedet hedder, åbner tidligt om morgenen, så du kan få morgenbrødet og en kop kaffe med på vejen, og holder ellers åbent hele dagen og aftenen med pizza, sandwich og sidenhen pasta på menuen.

Dal Fornos ejere, som blandt andet tæller Fabbio Mazzon, håber at kunne give gæsterne en autentisk, men også afslappet, oplevelse af Italien. Og med både en kok og en ovn, som er fløjet ind fra Italien, er der garanti for ægte italienske smagsoplevelser.

»Vi har valgt at lægge Dal Forno lige præcis på Værnedamsvej, fordi mad betyder meget for folk her – og så er det en gade med personlighed, som v i gerne vil give endnu en smag. Vi har to restauranter, som ligger på hver sin side af Værnedamsvej, og derfor har vi lyst til at blive en del af byens hyggeligste gade,« fortæller Fabbio Mazzon.

Dal Forno, som direkte oversat betyder ’fra ovnen’, holder åbent hver dag kl. 08.00-21.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Martin Henriksen er ude af Folketinget

Vanløsepigen Isabella Arendt kom ikke ind