Foto: René Mølskov

Tillykke til Socialdemokratiet fra en original Vesterbroer opvokset med partiet

Af: Githa Schultz

Tillykke til forhåbentligt et ordentligt parti med gamle gode værdier, der indgår regeringssamarbejde med alt andet end Alternativet og Det Radikale Venstre. Jeg ville ikke blive fornærmet på Socialdemokraterne, hvis de indgik regering med Venstre. By og land hånd i hånd.

Og kan vi så få noget ro i Danmark!

At Enhedslisten har overtaget et oprindeligt Socialdemokratisk hood Vesterbro aka Hipsterbro og fejrer deres Valgfest i Vega, før FOLKETS HUS, er latterligt. Ud på Nørrebro til jeres rigtige venner med Enhedslisten og fest der!

Den yderste højrefløj mistede mange stemmer. Til valgraketten og katapultpartiet Stram Kurs. Tag det som en warning. Havde hellere set Uwe Max Jensen og Søren Grinderslev inde og Alternativet HELT ude. Også selvom de er stillet op for Stram Kurs.

Søren og Uwe  som har stillet op for partiet og fornemt vist det politiske hykleri rundt omkring både i medieverden og de politiske partier, mest på venstrefløjen og jeg er helt enig med de to “Walk your talk or zip it.”

Og forøvrigt er begge glimrende kunstnere, At Uwe har lagt en politisk kunst-bummelum: Det gjorde kunstneren Piero Manzoni også i 1961. Den er feteret og millioner værd idag på dåse! Søren er en herlig filmmager. Hvis der absolut skal være Folketings rigtig rock`n art`n roll bal….lade. Det blev så ikke sådan.

Jeg er tilfreds med at Socialdemokratiet, trods alt er Danmarks førende parti.

Tillykke.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Solen skinner på bagsiden af Prismen

Dit lokale folketingsvalg: Radikale blev størst på Østerbro