Lørdag 8. juni kan du blandt andet opleve gruppen ¿PowderCloud¿ til festivalen NordsøLIVE. Foto: PowderCloud.

Nabohygge ved pladeselskab: Kom til mini-festival på spidsen af Nordhavn

FESTIVAL: Lørdag 8. juni inviterer Nordsø Records og musikforeningen MUVE på festivalen NordsøLIVE, hvor Nordhavns beboere kan opleve en blanding af nyere og mere etablerede kunstnere. Det oplyser MUVE i en pressemeddelelse.

Det er andet år i træk, at arrangørerne afholder NordsøLIVE, og formålet med festivalen er således at give borgerne i Nordhavn en hyggelig aften, hvor man kan hilse på sine naboer og andre bekendte, samtidig med at man hører god musik.

»Med NordsøLIVE er det vores mål at give de mange nye beboere i Nordhavn deres egen lille festival forklædt som en stor havefest, hvor man kan møde hinanden i afslappede rammer og få en god dag sammen,« udtaler Jesper Ø. Jensen fra musikforeningen MUVE.

Disse kunstnere kan du opleve

Musikken begynder kl. 14, og i år kan du blandt andet opleve bands og solister som Sparkling, Montell/Koppel/Gustafsson, August Bager, JuWehl, Lost FM Radio Band, Black Seagull, Sweet Pete & The Land Band, Anders Andreassen, Hr. Hundebøl, The Florines, Aske Jacoby, Emilio Hestepis og Powdercloud.

Festivalen finder sted på adressen Nordsøvej 8, der ligger på spidsen af Nordhavn, og der er gratis adgang til arrangementet. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Sådan stemte Indre By: Radikale og Venstre buldrer frem

Vesterbrohotel har vundet en stor pris