Uffe Elbæk skulle lige krydse Hvidkildevej for at sætte sit kryds i Grøndal Multicenter. Han er for nylig flyttet til Bakkehusene. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Uffe Elbæk stemte i Grøndal Multicenter

Ved forrige valg stemte Uffe Elbæk på Bülowsvej, men denne gang satte han sit kryds i Grøndal Multicenter.

Iført den legendariske hvide t-shirt med sort skrift og en blå casual jakke troppede Alternativets leder Uffe Elbæk veloplagt op klokken 9 for at sætte sit kryds i Grøndal Multicenter.

Uffe Elbæk er for nylig flyttet til Bakkehusene i sin afdøde mors hus. Indtil da boede han på Alhambravej på Frederiksberg, men har altså nu fået hus og have.

Alternativet fik på landsplan et dårligt valg med kun 3 procent af stemmerne – det er 1.8 procent færre end forrige valg i 2015.

Uffe Elbæk har været medlem af Radikale og endda kulturminister fra 2011 til 2012. Han stiftede 27. november 2013 partiet Alternativet, der kom i Folketinget 2015. Ved kommunalvalget 2017 sikrede Alternativet sig en borgmesterpost i København, kulturborgmester, der nu bestrides af Franciska Rosenkilde.

I skrivende stund er de personlige stemmer ikke talt op, og vi kan derfor ikke fortælle, hvor mange stemmer Uffe Elbæk fik.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Dit lokale folketingsvalg: Radikale blev størst på Østerbro

Vesterbro stemte meget mere – og stemte meget mere rødt