Laura Lindahl. Arkivfoto: Michael Paldan

Lindahl ude af Folketinget med 10 stemmer: Skal håbe på fintællingen

FOLKETINGSVALG: Liberal Alliances Laura Lindahl, som sidder i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg, står til at ryge ud af Folketinget. Partiets dårlige valg koster ifølge den første optælling mandatet i Sjællands Storkreds, hvor Laura Lindahl er spidskandidat.

Men stemmeafgivningen er så tæt, at Laura Lindahl må afvente torsdagens fintælling for at kende sin endelige skæbne. Ifølge valgforsker Kasper Møller Hansen er det kun 10 stemmer, der afgør, at Lindahl ryger ud. De ti stemmer vil ifølge DR flytte et LA-mandat fra Sydjylland til Sjælland og dermed forlænge Laura Lindahls tid på Christiansborg.

Fintællingen bliver altså afgørende, men selv skriver Laura Lindahl på Twitter: ‘Det her er nok en af de ting, jeg altid vil huske tilbage på som lidt surt’.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Trods katastrofevalg: Rådhuspolitiker kan øjne Folketinget

UHØRT festival afslører 12 kunstnere