De lokale rappere ’Onkel A’ og ’NC’ spillede sidste år som opvarmning for Karen Mukupa. Arkivfoto: Jacob Schneider.

Elsker 😍 Like 👍

Solen skinner på bagsiden af Prismen

FREDAGSHYGGE. Prismen i Holmbladsgade inviterer til fredagskoncerter, grill og sommerhygge hele måneden. Man kan blandt andre opleve Wili Jønsson, Annelise og Fars Rum.

HOLMBLADSGADE: Sidste år havde Øens Spisested ved Prismen, Holmbladsgade 71, succes med deres ’Sol på bagsiden’-arrangementer på tre fredage frem mod sommerferien.

Det gentager de i år, første gang på fredag. Konceptet er enkelt: Solen skinner på bagsiden af Prismen mod Prags Boulevard, og her er der fredagshygge med øl, drinks og et populært navn på den lille, intime scene: Øens Spisested tænder op for grillen ved 17-tiden og baren er åben. Omkring 18 er der koncert.

Arrangementerne er ganske gratis, men hatten går rundt, så der kan gives bidrag til musikken. Fredagen bag Prismen rundes af ved 22-tiden.

Nu på fredag lægger Gasolin’-bassist Wili Jønsson ud med sit nyeste band Bolværket, som efter eget udsagn spiller »velsvingende dansksproget rock’n’roll med inspiration fra blandt andre Steppeulvene, Keld og Hilda, AC/DC, Gasolin’, Hestehviskeren, King George, Jalousi, Hævn, Kærlighed, Øl, Graviditet, Faderhuse, religion, liv og død.«

Næste fredag 14. juni gælder det Annelise & Milad Genius. Annelise er en af de få piger herhjemme, som er kommet for at rappe. Hendes koncerter er sprængfyldt med energi, og man kan ikke undgå at blive revet med af hendes insisterende optræden og overbevisende autoritet. Sammen med producer og DJ Milad Genius har hun finpudset den orientalsk inspirerede hip hop-lyd i studiet, blandt andet med hit-EP’en »Ingen Anden«.

21. juni gælder det så Trypical Cumbia, hvor de syv bandmedlemmer fra Colombia, Chile og Danmark giver garanti for den ægte latinparty- stemning med bandleder og saxofonist José Lezaeta i spidsen.

28. juni står den på Fars Rum: De to vokalister Jumelo og HejMahn synger, rapper og toaster over musikalske orgier af sitrende guitar, brummende bas, sprød saxofon og medrivende rytmer i et uhøjtideligt univers af løssluppenhed og positiv energi.

Se Facebook: Øens Spisested

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Kgs. Enghave & Valby Bladet og Amager Bladet. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem godt 20 år, de seneste fire på godt og ondt. Jeg er nysgerrig på menneskelivets mangfoldige historier inden for kultur, sport, trafik og politik. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

PFA køber Forum

Tillykke til Socialdemokratiet fra en original Vesterbroer opvokset med partiet