You Tuberen Albert Dyrlund er et af de navne, som optræder i Fælledparken i weekenden. Foto: Michael Bager/Ritzau Scanpix

Elsker 😍

Festival for de små i Fælledparken: Tid til årets ‘BørnefestiBAL’

STJERNER: Børnefestivalen ‘BørnefestiBAL’ vender tilbage til Østerbro, hvor det hele startede for nogle år siden, 8. og 9. juni, og i år kan gæsterne se frem til at møde nogle helt særlige og yderst populære figurer på scenen.

Samarbejde med tv-kanal

Festivalen har nemlig indgået et samarbejde med tv-kanalen Nickelodeon, hvilket betyder, at festivalgæstende børn kan opleve karaktererne fra et kanalens mest populære programmer – nemlig ’Paw Patrol’. Paw Patrol handler om seks kærlige redningshunde med hver deres egenskaber, som ledes af drengen Ryder. Den seje gruppe er altid klar til at hjælpe, når ulykken rammer i deres hjemby Adventure Bay – men de har taget dagen fri for at komme til København og møde alle deres fans.

»Paw Patrol kommer snart til København, og vi glæder os virkelig. Vi ved, at det bliver en helt unik oplevelse for alle gruppens fans, som nu kan møde alle deres helte i Fælledparken. Derudover får deltagerne endda muligheden for at deltage i den ikoniske dans, ’Vovse Boogie’,« fortæller Kalle Bremer, der startede BørnefestiBAL i 2015, og som selv er østerbroer.

Flere stjerner

Paw Patrol er dog ikke de eneste, du kan opleve til dette års ’BørnefestiBAL’, for i år gæster Gurli Gris-show, Mek Peks Åh Abe-show, HipSomHap, Albert Dyrlund og stjernerne fra årets MGP også festivalen. BørnefestiBAL gæster i år seks danske byer fra 30. maj til 10. juni, og i år finder festivalen sted i Fælledparken i København.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Tommy Ahlers stormer ind i Folketinget: “Jeg er simpelthen så overvældet”

Sommerloppemarked i Ravnsborggade