Foto: Martin Sørensen

Løb lige ind i hjertet af Københavns almene boligområder

LØB MED: Ruten bliver atypisk og ganske autentisk, når en række lokale arrangører inviterer til det nye løb ‘Løb Mellem Husene’ der, som navnet antyder, leder løberne ind og ud mellem husene i forskellige almene boligområder i Valby og Sydhavnen.

Løbet er for dem, der både ønsker at støtte et godt formål og samtidig er nysgerrig på at se, hvordan livet udfolder sig mellem de almene boligmure. Områder, der har meget mere at byde på, end det billede diverse politikere og medier ynder at trække ned over dem.

‘Løb Mellem Husene’ er et løb, der både taler til uerfarne løbere, som ønsker at komme i gang og udfordre sig selv lidt, ligesom det kan være en god og anderledes træning for mere erfarne løbere. Skulle man bare have lyst til at gå rundt på ruten, er det også en mulighed.

Og nu vi er ved ruten, så går den fra Ellerbjerg Skole i Sydhavnen, hvorefter man løber gennem Valbyparken over Gammel Køge Landevej og videre til Folehavens Torv, hvor løbet bliver afsluttet med en gedigen Folkefest.

‘Løb Mellem Husene’ finder sted 22. juni fra klokken 13.00, og distancen er fem kilometer. Hvis du er beboer i en af de almene boligområder vil du kunne løbe med ganske gratis. Hvis ikke kan du købe billetter her.

Løbet er støttet og sponsoreret af Områdefornyelsen Folehavekvarteret, Boligforeningen 3B, Boligselskabet AKB, København, SSP København, SURF Valby, Fællesskaberne, Idrætsprojektet, I Tråd Med Verden, Tuborgfondet, Folehaven Tryghedspartnerskab og Adidas.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skak på rådhuset for tiende gang

12

Danmark stemmer: Så er valget i gang