Torsdag 13. juni kan du møde landsholdsspiller Jannik Vestergaard i Mjølnerparken. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix.

Street Game i Mjølnerparken: Spil bold med landsholdsspiller

STJERNEDRYS: Har du lyst til at spile gadefodbold, streetbasket og måske endda møde den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard?

Så skal du kigge forbi til Street GAME i Mjølnerparken torsdag 13. juni, hvor der vil være turneringer i streetbasket, gadefodbold, parkour og mange andre sportsgrene.

Som noget helt særligt kigger landsholdsspiller Jannik Vestergaard forbi, og i løbet af eftermiddagen vil han hjælpe med at dømme kampe, udfordre børn i tricks og et spil crossbar-challenge.

Unge kræfter

Initiativtagerne til Street GAME er unge, frivillige kræfter, og de har været en helt afgørende drivkraft for projektet, fortæller Nikoline Olsen, som er leder af Playmakerprogrammet i GAME.

»GAME’s lokale frivillige tager virkelig meget ansvar og vokser med det. Det kan vi tydeligt se, når de afvikler et event som Street GAME. Det er bare én af mange måder, de skaber forandringer for Nørrebros børn. For det er en dag, som børnene ser utrolig meget frem til. Det betyder så meget at være en del af et fællesskab, der også mødes om større ting,” siger hun.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og det hele foregår i Mjølnerparken ved multibanen på den bemandede legeplads fra kl. 15-19.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Mark O. Madsen og Patrick Nielsen brager sammen

Badesikkerhed: Her er de ni steder i havnen, du kan bade