Det er ottende gang, at Mark O. Madsen træder op i det runde bur til en professionel MMA-kamp. Foto: Pl-Photo

Mark O. Madsen og Patrick Nielsen brager sammen

MMA: På lørdag 8. juni tørner den tidligere olympiske bryder Mark O. Madsen og bokseren Patrick Nielsen sammen i årets mest imødesete brag i dansk kampsport.

Det sker, når K.B. Hallen for anden gang på tre måneder danner ramme om et spektakulært MMA-stævne. MMA er en forkortelse af Mixed Martial Arts og dækker over et hårdtslående og -sparkende miks af forskellige kampsportsarter.

Det seneste MMA-event i K.B. Hallen blev en stor succes med udsolgte tribuner, og nu kan fans af den eksplosivt voksende sport altså glæde sig til endnu en historisk dansk MMA-aften.

Hovedkampen bliver opgøret mellem den tidligere olympiske bryder, Mark O. Madsen, og bokseprofilen Patrick Nielsen.

Det bliver Patrick Nielsens første tur i det runde bur til en professionel MMA-kamp, mens Mark O. Madsen går ind til sin ottende opgave på rejsen mod det forjættede UFC.

Udover stævnets klimaks vil aftenen byde på et tætpakket program med yderligere fem prof-kampe og en række amatørkampe. Alt i alt kan fans forvente en intens og hårdtslående aften med masser af stemning, fight og garanti for drama. Billetter til stævnet kan købes på billetlugen.dk fra 420 kroner.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Sæt dig ned og slap af: Ignorer tiden i Frederiksberg Centret

Street Game i Mjølnerparken: Spil bold med landsholdsspiller