Claus Bue. Arkivfoto: Martin Sørensen

Metronomen: Sommerjazz på Godthåbsvej

KONCERT Den verdenskendte musiker Rudy Smith kommer på besøg i Metronomen på Godthåbsvej 33 for at spille jazz. Han spiller jazz på steel pans. Han samler sin kvartet 13.-14. juni og supplerer med de to vokalister, Joy Caroline Morgan og Claus Bue (foto). Joy Morgan har for nylig afsluttet en turné med Leif Sylvester, og vil underholde med sine fortolkninger af bl.a. ’La Vie en Rose, og Claus Bue crooner fra bl.a. Sinatras repertoire. Der er entré.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Stem på demokratiet

Unik hæder til Frederiksberg-skole