Valbygenser Maria Deis har brugt mange lange timer i hospitalets venteværelse med sin halvandet år gamle søn, der lider af epilepsi. Ventetiden blev dog forsødet, da frivillige hospitalsklovne en dag kiggede forbi til sønnens store begejstring. Det gjorde, Maria Deis så glad, at hun sidste år arrangerede et støtteløb til fordel for hospitalsklovnene. Og nu gentager hun så succesen. Arkivfoto: Michael Paldan

Klovneløb: Nu kan du atter løbe for hospitalsklovnene

HOSPITALSKLOVNERI. Maria Deis gentager sidste års succes og afholder endnu et klovneløb i Valby, hvor al overskud går til hospitalsklovnene.

LØB MED: 267 borgere snørrede sidste år løbeskoene og løb med, da valbygenser Maria Deis afholdt et lokalt klovneløb til fordel for de danske hospitalsklovne. Et fænomen, hun selv blev opmærksom på, da hendes dengang halvandet år gamle søn fik epilepsi og måtte tilbringe timer i hospitalets venteværelse. En ventid, der blev forsødet, da hospitalsklovnene en dag kiggede forbi.

Maria Deis og sønnen har sidenhen haft glæde af hospitalsklovnene flere gange, så da hun så sidste år så et facebookopslag om, at man kunne arrangere løb til fordel for hospitalsklovnene, var det, hvad hun gjorde. Løbet blev en succes, og nu vil Maria Deis atter afholde et løb i Valby.

Det finder sted ved Boldklubben Hellas på Engdraget 2, 16. juni fra klokken 10.00-12.00

Her kan man vælge mellem to eller fem kilometer, og selv om det hedder et klovneløb, kan man gå, kravle, rulle eller løbe. Det vigtigste er, at man er med og har en hyggelig dag.

Prisen er 70 kroner pr løber, og så støtter man samtidig et godt formål. Hvis du vil løbe med, så kig forbi hjemmesiden Danskehospitalsklovne.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Sikkerhed: Her er de ni steder i Københavns Havn, du kan bade

Morgensang: Kæmpekor synger på Værnedamsvej