Foto: Luftkastellet

Yoga og brunch på Ofelia Plads

SPISELIV: Lørdag 8. juni inviterer Fitness World, i samarbejde med Luftkastellet, til ’Yoga og brunch’ under åben himmel på Ofelia Plads i indre by. En unik mulighed for at kombinere en god yogatime med lækker brunch med veninderne.

Deltagerne kan se frem til 1 times Hatha Yoga i smukke omgivelser med udsigt til Amaliehaven, Skuespillerhuset og Operahuset. Fitness Worlds professionelle yogainstruktør vil guide deltagerne gennem en række yogastillinger, som vil forbedre smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed.

Der afholdes både et morgen yogahold og et formiddags yogahold. Når man køber billet, vælger man selv, hvilket hold man gerne vil meldes til. Efterfølgende er der ren forkælelse med en lækker brunch platte, hvor alt er købt ind lokalt og af danske landmænd.

Billetter koster 200-250 kroner og kan købes på www.madbillet.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Mand stukket ned i Sjællandsgade

Et flertal har talt: Der skal være grænser for løbehjul