Foto: Luise Balle

Poplegende åbner butik i Tivoli

PAPIRSKLIP: Han har lavet Disney-tegnefilm i 40 år og er desuden kendt som forsanger for ’Danseorkestret’. Nu har Jørgen Klubien kastet sig ud i et nyt projekt og vender hjem til Danmark, hvor han åbner butik i Tivoli. Her vil han sidde og klippe personlige silhuetter i sin pop-up butik i Smøgen, som åbner officielt fredag 7. juni, klokken 13.00.

Ifølge Jørgen selv er papirsklippet en gammel Tivoli-tradition, som Walt Disney sidenhen har bragt til USA. Det koster 100 kroner at få klippet det første klip hos Jørgen Klubien, så alle kan være med på prisen. Resten i gruppen eller familien koster derefter kun 50 kroner og måske er man heldig at få en god historie med i hatten fra tegnerens mange år i USA, alt imens saksen arbejder på det personlige kunstværk, der er lige til at tage med hjem og hænge op.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ahlers og Løkke i biografen

Børn i fritidsklubber samlede mere end 3500 kroner til flere træer