Foto: Hasse Ferrold

Ahlers og Løkke i biografen

VENSTREMÆND: Innovation, forskning og socialt ansvar var noget af det, som var på dagsordenen, da statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) mødtes med partifællen, den lokale folketingskandidat og minister Tommy Ahlers i Park Bio på Østerbrogade.

Deres engagement og svar fik den tæt pakkede biografsal til rigtig mange gange at komme med rungende klapsalver og begejstret latter over humoristiske indslag.

’Ingen Shortcuts Live’ var titlen på dette Tommy Ahlers-valgarrangement.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Thorning-Schmidt i valgkamp

Poplegende åbner butik i Tivoli