Tivoli Copenhagen Phil og Tivoli Ensembler spiller, mens Pernille Rosendahl er syngende vært. Foto: PR foto

¿Syng med¿-koncept åbner i Tivoli

Tivoli: Kan du ikke lade vær med at synge med på sange? Så har Sangvær og Rytmisk Center skabt det helt rigtige koncept for dig. ’Syng med’ hedder det. At synge sammen skaber en helt særlig intensitet, mener folkene bag. Det kan endda give gåsehud. Fredag 7. juni klokken 19.30 holdes ’Syng med’ konceptet for første gang i Tivolis Koncertsal, og til denne debut gæster intet mindre end Pernille Rosendahl arrangementet. Hun skal være syngende vært, der sikrer det gode, festlige humør. Sangfuglen, der er kendt fra Swan Lee og X-Factor, har fundet en masse danske sange, som er personlige for hende, heriblandt Kvinde min af Kim Larsen og København af Ulige Numre.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jubilæum hos Apotek Lille Bjørn

Kulturindsprøjtning til morgenkaffen