Peter Jorde spiller grev Krolock i forestillingen, der har premiere til januar på Det Ny Teater. Foto: Det Ny Teater

Ny musical. Vampyrerne kommer. ….

MUSICAL: Rockballader og vampyruhygge står øverst på menuen, når Det Ny Teater på Gammel Kongevej har premiere på musicalen ’Dance of The Vampires’ i det nye år.

På scenen kan man se frem til at opleve talenter som Peter Jorde, Jesper Asholt, Charlotte Guldberg, Julie Steincke, Kim Hammelsvang og Henrik Lund.

Forestillingen har premiere 23. januar 2020, og der er tale om den første premiere i Skandinavien.

Det er navne som Roman Polanski, Jim Steinman og Michael Kunze, der har skabt musicalen, der både byder på

storslåede rockballader, spektakulær scenografi og kostumer og forrygende dans.

Står bag verdenshits

Har du en svaghed fra musik fra Meatloafs verden, så kan du godt begynde at glæde dig, da komponisten Jim Steinmann, der har skrevet albummet ’Bad out of Hell’, står bag musikken.

Han står også bag megahits som ’No Matter What’ af Boyzone, ’It’s All Coming Back to Me Now’ af Celine Dion og Bonnie Tylers ’Total Eclipse of the Heart’.

Foregår i Transsylvanien

Handlingen i ’Dance of The Vampire’ foregår i en landsby i Transsylvanien, hvor man møder professor Abronsius og hans unge assistent Alfred ankommer for at opspore vampyrer. De bliver indlogeret hos kroværten Chagal, hvis datter Sarah får unge Alberts hjerte i flammer.

Også så er der den mystiske og karismatiske Grev von Krolock, der har en meget stor svaghed for den unge varmblodige piges krop og sjæl og inviterer hende til bal på sit slot. Den invitation kan unge Sarah ikke sige nej til. Og pludselig befinder hun sig på grevens slot med skummel krypt og overdådig balsal.

Kan professoren og unge Alfred redde hende, når nattens kommer og vampyrernes dans begynder?

Mere skal ikke røbes her.

Peter Jorde i hovedrollen

Efter ti år har Det Ny Teater fået skuespiller Peter Jorde retur på de skrå brædder, hvor han har fået rollen som Grev von Krolock.

Peter Jorde har tidligere spillet med i blandt andet Fantomet i The Phantom of the Opera, Udyret i Beauty and the Beast, Tony i West Side Story, Kongen i The King and I, Von Trapp i The Sound of Music og Billy Flynn i Chicago.

Så er det bare med at vende tålmodigt på, at musicalen får premiere i det nye år, men du kan surfe ind på teatrets hjemmeside og sikre dig en billet.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Udendørs fotoudstilling illustrerer et København i forandring

SV-festival: Sydhavnsånd og bæredygtighed flytter ind med musikken