Skuespiller Kristine Nørgaard gæster Kultur til kaffen. Foto: PR foto

Kulturindsprøjtning til morgenkaffen

ROLIGHEDSVEJ: Torsdag 6. juni kl.. 07.45-08.30 kan du starte morgenen ud med et skud kultur og friskbrygget morgenkaffe i Sct. Thomas Kirke. Den Reumert-nominerede skuespiller Kristine Nørgaard kommer forbi. Kristine Nørgaard og sognepræst Martin Elvstrøm-Vieth vil fokusere på ritualer såsom morgenmenneskets ritualer og vaner, samt om hvilke vaner der kan afskaffes, og hvilke der ikke kan.

»Kultur til kaffen er små kulturindsprøjtninger, der efterlader dig med et smil på læben, en ny indsigt eller en refleksion, der hænger ved resten af dagen,« skriver Provstikoordinator Espen Bock Andersen i en pressemeddelelse. Det er gratis at deltage.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

¿Syng med¿-koncept åbner i Tivoli

Udendørs fotoudstilling illustrerer et København i forandring