Mandag 3. juni sidder forfatter Carsten Jensen klar i den varme stol i Lutherskirken. Foto: Isak Hoffmeyer.

Klar i den varme stol: Hør Carsten Jensen i Lutherskirken

INTERVIEW: Mandag 3. juni klokken 19.30 indtager forfatter, debattør og østerbroer Carsten Jensen Jensen den varme stol i Lutherskirkens Wittenbergsal, hvor han vil tale om emner som demokrati, populisme og identitet. Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Til foredraget vil Carsten Jensen tage udgangspunkt i sine tre seneste bøger – heriblandt ’Kældermennesker’ fra 2018, der handler om alt lige fra Dansk Folkepartis fremgang ved valget i 2015 til Donald Trump i USA, ’Mod stjernerne’ fra 2018 og ’Hovedspringere’ fra 2019, som er den seneste i rækken.

Aftenen styres af journalist og forfatter Ivan Rod. Interviewet med Carsten Jensen er det andet ud af fire artist talks, og de sidste to interviews er med henholdsvis Birgithe Kosovic og Jens Andersen.

Lutherskirkens Wittenbergsal holder til på adressen Randersgade 3. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Hvad tager man med, når man flygter?

Renovering på vej: Frederiksberg Svømmehal lukker i knap et år