Foto: Funky Farfar

Oplev fødslen af et funkband

Koncert: Lørdag 1. juni, klokken 20.00, spiller bandet »Funky Farfar« deres debutkoncert i Krudttønden, Serridslevvej 2. Det lokale Østerbroband har levet i øvelokalet det sidste år, men nu er de endelig klar til at indtage en scene med fuldt publikum og du er inviteret med til fødslen.

Funky Farfar består af 11 musikere, der skruer op for den svedige soul og de funky rytmer og sætter dig i fuld soul stemning. Er du til Tower of Power, James Brown eller Blues Brothers, så vil du elske Funky Farfar. Den seks-mand store blæsergruppe fyrer den af sammen med den groovy fire-mands rytmegruppe. I fronten, på vokal og guitar, kan bandet præsentere den legendariske Mr. Funky Farfar, der også er Østerbroborger og kendt fra musikscenen Danmark Rundt.

Billetter til koncerten koster 50 kroner. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Renovering: Legeplads på Kejserinde Dagmars Plads skal udvides

Ny bæredygtig kontorbygning